Woonbeton , luxe trendy betonvloer in echt beton of beton floor cire

Woonbeton is er in twee varianten , de echte betonvloer en de beton floor of micro-beton.

 

Woonbeton , echte betonvloer grijs

 Woonbeton in echt beton , industriele betonvloer voor in huis.

    Woonbeton is meestal een echte industriele betonvloer van gemiddeld 10 cm dik die leefbaar gemaakt is. Na de droging van het beton worden de scheuren dichtgezet en upgraden wij de vloer met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna word de betonvloer geimpregneerd en in de was of sealer gezet . Eventueel kan er met een natuurlijke was en watergedragen sealers gewerkt worden. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik en geen zorgen over snelle indringing van vervuiling. Onze vloeren zijn met onze onderhouds producten lijn makkelijk bij te houden. 

 

 

 

 

woonbeton , beton floor van beton aparteWoonbeton in betonlook ; betoncire , beton-floor of microbeton.

Woonbeton voeren we ook uit in een betonlook van maximaal 2 mm op bijna iedere ondergrond, betoncire , betonfloor of straks ook de echte microbeton , hebben de uitstraling van jaren geleden geplaatst beton , kunnen op een vaste ondergrond niet gaan scheuren , hebben hun eigen volledige kleurenkaart met meer kleuren dan de echte betonvloeren , hebben een universeler eindresultaat en zijn nog makkelijker in onderhoud.  Hier hebben we een aparte pagina aan gespendeerd door de grote vraag naar deze vorm van woonbeton , Beton Floor.

 

Producten zijn tevens los verkrijgbaar bij ons of rechtstreeks bij de importeur, www.beton-aparte.nl

Als u al een industriele betonvloer van een collega heeft liggen kunnen wij deze ook voor u upgraden en woonbeton van maken. Tevens kunnen wij u de materialen leveren en de machines verhuren om dit zelf te doen. Kijk bij contact om ons te bellen , langs te komen of te mailen.

Als na het upgraden door Concrete Fashion u een woonbeton betonvloer heeft biedt Concrete Fashion groot onderhoud aan tegen zeer gereduceerde prijzen. Ieder jaar komen wij bij u de vloer weer eens grondig machinaal onder handen nemen en nieuwe was plaatsen daar waar dit nodig is. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

 Woonbeton in nieuwe Flagship Store van Floris van Bommel schoenen in Keulen.

Woonbeton Floris van Bommel flagship store keulenWoonbeton Floris van Bommel flagship store keulenWoonbeton Floris van Bommel flagship store keulen

 

Even voor de klant die door anderen de vloeren laat leggen , gebruik geen curing-compound !! 

 

Hieronder een compilatie van onvervalste self made foto's van woonbetonvloeren

 

 

 

Nederland ;

06-43859068 

Showroom Belgie ;

Jozef van Gorpstraat 47 Ravels. 014-764342

 

 
Importeur

 Smederijstraat 19a

5111 PT Baarla Nassau / Hertog

 

Inloggen