Concrete Fashion B.V.  I  Varikstraat 28  I  5036 CT Tilburg  I  Tel: 013-2112823  I info@concretefashion.nl

Woonbeton betonvloer voor in huis , beton floor cire of echt beton

Woonbeton , luxe trendy betonvloer in echt beton of beton floor cire

Woonbeton is er in twee varianten , de echte betonvloer en de beton floor of micro-beton.

 

Woonbeton is meestal een moderne industieele betonvloer die leefbaar gemaakt is. Na de droging van het beton upgraden wij deze met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna word deze geimpregneerd en in de was gezet. Dit alles op waterbasis en de was een natuurproduct. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik en geen zorgen over snelle indringing van vervuiling. Onze vloeren zijn met ons onderhoudswas makkelijk bij te houden.

Woonbeton voeren we ook uit in beton floor cire , minder scheurvorming , universeler eindresultaaqt en nog makkelijker in onderhoud.  hier hebben we een aparte pagina aan gespendeerd door de grote vraag hiernaar.

Producten zijn los verkrijgbaar bij ons of rechtstreeks bij de importeur, www.betoncireaparte.nl

Als u al een betonvloer van een collega heeft liggen kunnen wij deze ook voor u upgraden en woonbeton van maken. Tevens kunnen wij u de spullen leveren om dit zelf te doen. Bel gerust voor informatie.

Als na het upgraden door Concrete Fashion u eenl woonbeton vloer heeft biedt Concrete Fashion groot onderhoud aan tegen zeer gereduceerde prijzen. Ieder jaar komen wij bij u de vloer weer eens grondig machinaal onder handen nemen en nieuwe was plaatsen daar waar dit nodig is. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Indicatie voor een woonkamer 35 m2 € 109,95 inclusief 1 jaar onderhoudsproduct ( 1 fles ). Totale benedenverdieping 75 m2 € 179,95 incl. 3 flessen voor onderhoud.

Fotoos antreciet 1a en 2a zijn na 1 1/2 jaar gebruik.