Woonbeton , luxe trendy betonvloer in echt beton of beton floor cire

Woonbeton is er in twee varianten , de echte betonvloer en de beton floor of micro-beton.

 

Woonbeton , echte betonvloer grijs

 Woonbeton in echt beton , industriele betonvloer voor in huis.

    Woonbeton is meestal een moderne industieele betonvloer die leefbaar gemaakt is. Na de droging van het beton upgraden wij deze met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna word deze geimpregneerd en in de was gezet. Dit alles op waterbasis en de was een natuurproduct. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik en geen zorgen over snelle indringing van vervuiling. Onze vloeren zijn met ons onderhoudswas makkelijk bij te houden.

 

 

 

 

woonbeton , beton floor van beton aparteWoonbeton in beton-floor , microbeton of betoncire.

Woonbeton voeren we ook uit in beton floor cire , beton floor kan niet scheuren, heeft meer kleuren , geeft een universeler eindresultaaqt en is nog makkelijker in onderhoud.  hier hebben we een aparte pagina aan gespendeerd door de grote vraag naar Beton Floor.

 

Producten zijn los verkrijgbaar bij ons of rechtstreeks bij de importeur, www.beton-aparte.nl

Als u al een betonvloer van een collega heeft liggen kunnen wij deze ook voor u upgraden en woonbeton van maken. Tevens kunnen wij u de spullen leveren om dit zelf te doen. Kijk bij contact om ons te bellen , langs te komen of te mailen.

Als na het upgraden door Concrete Fashion u een woonbeton vloer heeft biedt Concrete Fashion groot onderhoud aan tegen zeer gereduceerde prijzen. Ieder jaar komen wij bij u de vloer weer eens grondig machinaal onder handen nemen en nieuwe was plaatsen daar waar dit nodig is. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Indicatie voor een woonkamer 35 m2 € 109,95 inclusief 1 jaar onderhoudsproduct ( 1 fles ). Totale benedenverdieping 75 m2 € 179,95 incl. 3 flessen voor onderhoud.

 Woonbeton in nieuwe Flagship Store van Floris van Bommel schoenen in Keulen.

Woonbeton in winkelWoonbeton in winkelWoonbeton in winkel

Even voor de klant die door anderen de vloeren laat leggen , gebruik geen curing-compound !! 

Hieronder een compilatie van onvervalste self made foto's van woonbetonvloeren

 

 Showroom Nederland ;

Varikstraat 28 Tilburg. 013-2112823

Showroom Belgie ;

Jozef van Gorpstraat 47 Ravels. 014-764342

 

 
 
 
Importeur

 

Inloggen